Om oss och vår historia CQ Foods
 

Vår historia

”Vi gör det bästa vi vet! ... med kunskap, passion och högt tempo utvecklar och säljer vi produkter och konceptlösningar inom livsmedel för servicehandel, dagligvaruhandel, café och restaurang”

 

Vi är ett utvecklingsbolag och vårt fokus är produktutveckling, konceptutveckling och affärsutveckling. Vi utvecklar produkterna och koncepten som efterfrågas av kunden och sen bygger vi nätverk av partners för att möta de olika behov våra kunder har.

CQ Foods har två olika affärsområden:

  • Försäljning av färdiga produkt- och konceptlösninga
  • Konsulttjänster inom produkt- och konceptutveckling

Vi som grundat och driver CQ Foods är:

SEVERIN SJÖSTEDT
”Specialistkompetens som utvecklat restaurangkök och produktkoncept över hela världen. En av få som kan både kocksidan och produktion”

  • Kock, Restauratör och Konsult
  • 25 års erfarenhet av utvecklingssamarbeten med aktörer som IKEA worldwide, SAS worldwide, ICA, Reitan, Dafgårds, Önos, Leröy, m fl.
  • Undervisat på Grythyttan
  • Drivit restauranger som Tures, Norrlands Bar & Grill m fl.
  • Driver idag restaurang Station i Stockholm.

CHRISTIAN PERSSON
”Stor erfarenhet av utveckling, category management, inköp och konceptualisering genom hela kedjan från produktion via butiksdrift till köp av slutkund”

  • Chef Affärsutveckling - Reitan Convenience Norge
  • Kategori & Inköpsdirektör - Reitan Convenience Norge
  • Senior Projektledare Affärsutveckling - ICA
  • Kategoriområdeschef Bröd, Mejeri, Juice, Kex och Kakor, Färdigmat - ICA
  • Marknads och Försäljningschef, Lantmännen Unibake